søndag 10. september 2023

En helt vanlig lørdag her i Perth

Første del av lørdagen ble som vi planla. Vi startet med marked som var vegg i vegg til skolen der barnebarna vår gikk da de bodde her. Veldig koselig å være tilbake i det fine vårværet. Markeder i Australia minner meg litt om marked i Spania. Rikelig utvalg av frukt og grønnsaker, masse vårblomster, særlig var utvalget av tomat veldig bra. Og, alt annet en måtte ønske å kjøpe av mat, klær og pynt. Vi kjøpte oss kaffe og virkelig koset oss med god musikk i bakgrunnen. Se Facebook. Vi måtte for det meste bare se, men en agurk og jordbær ble med hjem til huset. 


Akkurat samme skilt som for 10 år siden.


Tovating så ut til å være veldig populært. Masse gode ideer i alle fall.


Masse spennende fruktdrikker.


Synd det er langt hjem til Skatval, mye spennende en kunne kjøp her.


Særlig utvalget av tomatplanter likte jeg. 


Godt utvalg i vårgrønnsaker. Gulrøtter og reddiker med mere i godt utvalg.


Gjett om det gjorde vondt og ikke kunne kjøpe noen blomster til helga. Men, på mandag skal vi flytte bopel og da kan det bli noen. 
Bottlebrush treet utenfor skole hadde virkelig vokst seg stort og flott.


Fra denne skolen har vi veldig mange gode minner. En helt fantastisk skole der rektoren var ute i skolegården og ønsket barna velkommen om morgenen. Han kunne også navnet på alle elever ved skolen.
Her ble det fokusert på det positive ved elevene, alle hadde noe som var bra. Og, det ble ikke fokusert på det som var negativt. Barnebarna våre hadde 3 fantastiske år ved denne skolen.
  

Hver gang vi var her på besøk var det en eller annen form for oppvisning av elevene. Det kunne være sang, dans og spilling. Og, alle elevene var med på å opptre. Alltid like artig for farmor og farfar å se på. Den australske nasjonalsangen ble også sunget. Rørende å høre på av noen besteforeldre.


Resten av dagen ble ikke helt slik vi hadde planlagt. Einar måtte bare dra hjem for å finne senga. Derfor ble det en lang gåtur på meg langs strandpromenaden inn mot Perth Sentrum


I skogen rett ved der vi bor, kom jeg over noen flotte gresstre.


Denne kjekke gutten satt så flott på et steingjerde.


Reklame for The Herdsman, det beste kjøpesenteret er alltid like flott. Må innrømme at vi har vært innom 3 ganger for å handle der. 


Utsikt mot Perth


Lekkert. Snart kan vi nok bade i sjøen.


Avslutter med noen bilder fra Herdsman Lake. 
Da jeg kom hjem fra turen min, var  Einar livnet litt til liv, og vi fant ut at vi kunne ta en liten kveldstur.


Vi var nok litt sent ute, men noe vakre bilder av de majestetiske trærne ble det


Takk for nok en flott dag, selv om ikke dagen ble helt som planlagt.

1 kommentar:

  1. Høres ut som alt er på topp, hils Einar god bedring🥰

    SvarSlett