søndag 29. mai 2011

Snart innflytting.


Nå nærmer det seg..  Etter noen dager der vi synes det skjedde lite i nyhuset, kom vi på fredag hjem til et halvmontert kjøkken. Jeg synes det blir skikkelig bra. Tenk all den gode skuffeplassen jeg får. Til venstre skal det være kjøleskap, de andre hullene er til mikrobølgeovn, stekovn og en varmeskuff.  Til høyre er åpning for oppvaskmaskin.
 Tror dette blir kjempebra. Kjøkkenøya kommer nok på plass i morgen. Det blir nok en spennende dag.
 På loftet er alle soverom helt ferdig. Det er til og med montert lampe i taket og alle datakabler osv. er på plass.Bildet er tatt i går.
 I går ettermiddag var det tid for å dra på Ikea. Garderobeskap må en ha. Og hva er bedre enn Ikea sin Paxløsning. Når en er så heldig å ha
3 x 1,2 meter  på 2  soverom, så får vi forhåpentligvis masse plass å oppbevare ting og tang på. Herlig...
 Dyktige karer har fått sammen en skuff. God å ha Adrian (barnebarnet) på besøk, han er til god hjelp . Har gler seg nok til nyhuset han og.
 På kontoret står halvmonterte baderomsmøbler. De skal på plass på badet i morgen. Kanskje  blir det dusjvegger og badekar også??
 Utsikt til hagen fra kontorvinduet. Rhododendroen er snart i full blomst. Var en del skader på noen, men stort sett har det gått bra selv om venteren var skikkelig hard.
 Katten Celia får kos av musa Rasmus. Sandra det andre barnebarnet har som oppgave å ta bilder av Rasmus i forskjellige situasjoner.
Rasmus og Sandra på trilletur.

2 kommentarer:

  1. Så spennende - og det ser kjempeflott ut! Lykke til med innflyttingen! Flott bilde fra hagen også!

    SvarSlett
  2. Ah! Lekkert! Ser ut til at kjøkkenet blir veldig bra! (stilig med vinduene som går rundt "kjøleskapsøya")...

    SvarSlett