mandag 16. mai 2011

Nyhuset snart ferdig.

Denne våren er nok helt spesiell her på Dregsetsve. Tenk, vi skal flytte inn i det nye huset om få uker. Det gamle vi bor i har stått her i over 100 år. Må si at det føles nesten som et eventyr.
Idag har det ene soverommet i 2.etasje fått lister i taket og parkett og gulv lister. Likedan er foringene i vinduene nesten ferdig. Da mangler dør og lys i taket, så er det klart til å flytte inn.
I det andre soverommet på loftet ligg lister og parkett klart til legging på onsdag.
Badet i 2.etasje fikk flis på veggene på lørdag. Mangler kun fuging nå. I slutten av uka kommer rørleggeren for å gjøre ferdig det siste. Ble veldig fornøyd med valget av flis. Fargene er virkelig lekre synes jeg.
Nærbilde av flisa ved inngangspartiet.
 Inngangspartiet har også fått flis på gulvet i løpet av helgen.
På vaskerommet er varmvannstanken montert, flisa lagt og det mangler kun noe småtteri.

Vi går 14 spennende dager i møte her hos oss...  HA EN FIN 17. MAI!

3 kommentarer:

 1. Jøss, blir det så fint hos oss! Må vel snart begynne å pakke ned i gamlehuset. Neida, nå gjenstår innspurten. Så langt går alt etter planene, og vi gå rundt og er bare fornøyde!!!

  SvarSlett
 2. Hei
  Jeg hadde hvit og lilla i vår forrige hage,men tydligvis så har bare denne fått blitt med på flyttelasset. Den hvite har ikke så flotte blader og den gule har gulgrønne blader ,sant?

  Ønsker deg en flott dag i morgen

  SvarSlett
 3. Hei Josimo! Det ble en riktig flott 17.mai, selv om det var litt kaldt når sola ikke var fremme. Håper du også har hatt en fin dag.
  Har fått av bunaden nå, og har vært på en runde i hagen for å se på tvebladene mine. De har ikke kommet skikkelig i blomst ennå, av den grunn at de står i et bedd der solen kommer først godt utpå dagen. Den gule som jeg har, ser jeg heter Lamiastrum galeobdolon "Herman`s Pride".Bladene er mer stripete eller brokete på en måte. Den jeg har, er ikke gul i bladene.
  Den hvite ser jeg heter Lamium maculatum "Edel"og kommer opprinnelig fra en hage på Fauske. Bladene på den hvite er ikke så flotte som på de andre sortene nei.
  Så har jeg den samme som det ser ut som er den du har fotografert, en Lamium maculatum "Pink Pewter".
  Min er ganske lav og vokser utover, ikke så mye opp over.
  Den siste jeg fant var en Lamium maculatum "Dellam", den har fiolette blomster og noen av bladene er litt gulaktige her hos meg.
  Av alle sortene jeg har er nok den rosa du har den vakreste synest jeg. Noe som også er flott er at den tåler godt skygge. Ha en fortsatt fin kveld!!

  SvarSlett