onsdag 8. september 2010

På weekendtur til Wien
Endelig ble det Jubileumstur til Wien med jobben min. Vi hadde fullt program nesten hele tiden, så det ble ikke tid til å se så mye i parker som jeg kunne ha ønsket. Men en tur til Schönbrunn ble det. Den vakre barokkhagen er et skue samme hvilken tid på året man besøker det. Vi fikk noen flotte ettermiddagstimer her på lørdag. Søndag fikk jeg også med meg litt av parkanlegget rundt Donauturm før det var tid for lunsj og hjemreise.2 kommentarer:

 1. Vet ikke om vi kan by på like spektakulære historiske bygninger som Schønnbrun her i Perth, men hva med en tur til Rottnest Island eller fengselet i Fremantle...??

  SvarSlett
 2. Håper jeg får med begge deler. Snart bare 3 uker igjen til jeg drar. Har begynt å gle meg skikkelig nå.
  Picnicken som vi hadde i Illmitz var helt perfekt. Alle kosa seg skikkelig. Maten og vinen var helt nydelig. Daniela sa at ho dama som arrangerte det hele var skikkelig nervøs.
  Tenk besøk fra Norge. Hadde ringt flere ganger for å forhøre seg om at vi likte maten og hva som skulle serveres osv. Middagen var også helt perfekt. Illmitz ble virkelig en "høydare" for alle. Godt var det for meg også som hadde tatt de med dit.
  God natt til dere!!

  SvarSlett