onsdag 25. mai 2016

Pokhara - Kvelden senker seg. (Night falls over Pokhara)


For a short summary in English, take a look at the end of the post.

Mens kuhegrene fløy over den kveldshimmelen for å slå seg til ro i noen bambustrær, avtok båttrafikken på sjøen. Flere og flere av de fargerike båtene ble fortøyd for kvelden. Fotomotivene var mange, og det var vanskelig å løsrive seg. Men etter hvert begynte sulten å melde seg, så det var best å finne tilbake til hotellet for å bytte litt før middagen. Det var underholdning av en nepalsk dansegruppe i restauranten på hotellet. Det virket veldig spennende, så jeg og guiden ble fort enige om at vi trengte ikke å gå på "byen".
Nydelig nepalsk mat ble servert. Med musikken og dansen fra den nepalske folkedansgruppen, ble stemningen magisk der vi satt.
Dette var min første kveld i Nepal. Reisen fra Norge hadde vært lang. Jeg kjente etter hvert at det kunne være godt å få lagt seg. Da folkedansgruppen var ferdig, ble vi enige om at det var tid for å gå til sengs.
Vi avtalte frokost ved 8-tiden neste morgen. Etter frokosten skulle vi kjøre en times tid før vandreturen  endelig skulle begynne.
Den første etappen av vandreturen vil jeg fortelle om i morgendagens blogginnlegg.


    De vakre båtene ved sjøen i Pokhara.
   
   Nydelig nepalsk mat.   


    Magisk nepalsk folkedans.

 
While birds retiring for the evening and boats at sea are moored, there are lots of photo subject. It was a great time at Phewa Lake to take pictures, before we went back to the hotel for dinner and entertainment from the Nepalese dancing group.Min first day in Pokhara and Nepal is over. Thanks to Keep Walking Nepal who made this trip possible for me. Tomorrow I will tell about the first day at the Annapurna Flower Trek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar