lørdag 6. april 2013

Vår ved inngangspartiet.

I dag klarte jeg ikke å holde meg lenger, stemora jeg kjøpte en av dagene måtte få lov å komme ut en tur.
Men med minusgrader om natta har jeg nok laget meg arbeid med å flytte den ut om morgenen og inn igjen til natta.

 Det virker ikke som om vinteren helt vil slippe taket i år. Med opptil 5 minus om natta er det minimalt med smelting.
Plantet massevis av løk i høst, men ser ikke noe som helst av liv ennå. Det eneste jeg ser som lever er noen peoner, de er det i alle fall spirer på.
 Inntil videre må en derfor glede seg over de plantene en kan kjøpe i gartneriet. Koselig det også, men kunne vært godt om kong vinter snart tok ferie nå.

4 kommentarer:

 1. Så fint det er i inngangspartiet ditt! Det er slik her hos meg også, at våren starter der. Utevåren i hvert fall. I drivhuset har det vært vår lenge :-). Det er forresten utrolig hva planter tåler av frost, og om ikke lenge ser du nok mer liv en peonene. Lykke til, og god søndag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det føles så godt å få noe blomster ved inngangspartiet. Satte ut noen påskeliljer før vi dro på påskeferie, men de hadde ikke overlevd påska. Jeg er gla for at peonene er i live, de ble flyttet nesten alle sammen sist høst. Og det andre kommer nok også, det gjlder bare å være tolmodig. Så spennende at du har hatt vår i drivhuset lenge. Jeg har kun sådd noen stauder sist høst som står ute, de må jeg nok sjekke snart. Lykke til du også og en flott søndags kveld.

   Slett
 2. Det var et hyggelig og vårlig inngangsparti! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Anne. Godt å ha noen utenfor inngangspartiet, mens en venter på at det som er i beddene livner til liv det også. Fin kveld til deg også.

   Slett