torsdag 31. mars 2011

Frø, frø og mere frø.

Ganske sprøtt. I år skulle jeg ikke så en eneste sommerblomster. - Skulle bare bruke tiden min på å få ordne til hagen etter husbyggingen. Måtte titte litt innom noen nettsider og kom over denne siden til: http://www.2bseeds.com/ Da var det gjort, her dukket det opp noen petunia som jeg slett ikke kunne motstå. En pakke Nicotiana, den spiret forresten etter 1 døgn. Kom også over en orange geranium som jeg bare måtte prøve. Nå er alt sammen kommet i jorda, og det er ikke bare noen få frø som spirer, sikkert 40 til 50 planter av hver sort, kun geraniumen har bare 10 heldigvis. Jeg har skrevet etter ganske mye frø fra utlandet opp gjennom årene. Passer alltid på at jeg ikke bestiller for mer enn NOK 200. Da slipper en unna mva og de utgifter det medfører. I dette tilfellet ble det faktisk 9 pakker med frø. Så langt spirer alle sortene og det blir spennende fremover å se hvordan dette ender..

3 kommentarer:

  1. Ja, slik er det å bo sammen med ei som har gått helt i frø.... Neida, dette blir nok spennende! Håper bare jeg slipper å bygge enda et stort drivhus...

    SvarSlett
  2. Ha, ha, ha - Høres helt normalt ut dette - en helt vanlig hagegal som har gått amok - som normalt er :-) Ha en knake fin helg!

    SvarSlett
  3. Ja, er det ikke typisk - man skal bare så litt og så blir det litt til og litt til....! Flotte sorter du har kjøpt og spiring har du fått på alle. Lykke til med sådden og ha en fortsatt fin helg.

    SvarSlett