torsdag 17. februar 2011

Hunter Valley GardensDenne hagen ligg nordøst for Sydney, i vinområdet Hunter Valley. Målet for dagen var å besøke noen vingårder i Hunter Valley. Men da vi kom over denne hagen, var alle planer om besøk på vingård borte. - Dette er noe av det mest fantastiske jeg har sett.

Det 60 dekar store området er delt opp i 10 forskjellige tema. Det som imponerte meg mest var Rosehagen og Eventyrhagen.
Inngangen til Storybook GardenBesøker en Australia og har barn, så er dette stedet med stor S. Her treffer en alle det kjente eventyrfigurene. Nydelig musikk fra forskjellige eventyr blir spilt over høytaleren. Barna vi hadde med, ville nesten ikke dra der i fra.


Eventyrhuset.


Kjente evetyrfigurer i en skjønn forening med vakre blomster.Utrolig flott.Her kunne en sitte til bords sammen med flere kjente eventyrfigurer.


"Masse god mat var der også."

Ikke helt blid.En flott Digitalis.Masse morro.


Revemor likte å bli klødd på magen.Skal det være et lite"nuss".En spennede kar å hilse på.Noen vakre sopper i eventyrhagen.Rosehagen med mer enn 8000 roser var overdådig. Selv om vi var her på slutten av sesongen var det ennå mange roser som var i blomst. Roser var også brukt rundt omkring i hele hagen for å pynte opp.Magnolia glauca

Roser i vann gikk igjen gjennom hele hagen.


Skulle gjerne vært tilbake for å finne navn på noen av alle de vakre rosene.


Der var flere dammer med mange vakre vannplanter.
Over alt i parken var det vakre plakater som denne.


I parken kan du feire alt fra bursdager til bryllup. I Australia er det ganske vanlig med vielse utendørs. Dette stedet må være et eventyr for et bryllup.

Denne karen kunne være fin å ha i sin egen hage.


Vakkert.


Dagen gikk så alt for fort. Det var laget 8 km med gangvei rundt i parken, vi rakk nok ikke mer enn ca 6 km.


For å lese mer om hagen se:www.hvg.com.au


1 kommentar:

  1. Takk for en flott "rundreise" i en flott park Liv! Utrolig hva de får til Down Under. Terje

    SvarSlett