søndag 30. mai 2010

Velkommen til min blomsterbloggDa er jeg i gang som blogger. Blomster er min store hobby. Det har fotografering også blitt etterhvert. Jeg ønsker derfor å dele mine hageopplevelser med andre.

Våren i år har vært kald og det er først den siste uken det har begynt å blomstre skikkelig. Jeg har lengtet etter den fylte gulveisen og den blå hvitveisen siden jeg kjøpte dem i fjor. Endelig kunne jeg studere dem og få tatt bilder.Men, det var ikke så enkelt. I går regnet det og jeg måtte sette over bøtter slik at de ikke ble helt ødelagt. Heldigvis tittet solen litt frem idag og jeg kunne fjerne bøttene å få ta mine etterlengta foto.


Gullvalmuesøstra (Meconopsis integrifolia) som også blomstra for første gang iår, har fått en hard medfart av det dårlige været, men noen bilder har det blitt. Likedan er det første året jeg har Anemone nemorosa "Green Fingers". Den fikk jeg heldigvis tatt bilder av på fredagskvelden.


Nå gleder jeg meg til Rhododendroen kommer i gang, den røde har kommet ut nå i helgen...

1 kommentar:

  1. Hei! ja, da er du i gang. Ble noen riktig fine bilder dette! Nå sitter vi faktisk på hver vår maskin og jobber med hver vår blogg. Litt av et PC-liv dette!

    SvarSlett